Sexhistorier

At elske med min kone

Min kone er altid kåd. Vi har sex 4 gange om dagen! Hun vækker mig ved, at sutte min pik! Hun elsker brusebad med mig og giver blowjobs hver gang. Hun elsker, når jeg kommer i hendes mund og hun elsker at sluge min sperm.

Når det regner, vil hun vågne op og få mig til at blive liderlig. Jeg elsker min kone. En dag kom jeg fuld hjem, hun venter på mig i dagligstuen. Hun har ikke noget tøj på og sidder der på sofaen. Jeg gik over og gav hende et kys. Vi begynder at fjolle lidt rundt og kæle for hinanden. Hun fortalte mig, at jeg skulle stå op og det gjorde jeg, hun tog mit bælte af og åbnede mine bukser. Hun trak min pik ud og begyndte at slikke den og sutte på den. Min kone tager den dybt ind og tager det hele ind i munden. Hun sutter indtil jeg kommer og jeg tømmer min sperm i hendes mund. Men hun sutter stadig indtil jeg bliver hård igen! Jeg fortalte hende, jeg elsker hende, hun siger, at hun også elsker mig. Jeg spreder hendes ben og slikker hendes fisse indtil hun stønner og trækker hårdt i mit hår! Hun vender mig og jeg sætter det i gang ved at slå min kone i røven. Jeg giver hende den aldrig analt, uden at spørge hende først, men jeg glider min pik ind i hendes stramme røvhul. Hun stønner og skriger og siger stop fordi det gør ondt på hende. Så jeg spørger hende om hun vil have det og hun siger, bare gør det langsomt og spyt lidt ned i mit røvhul, så den glider lettere ind og ud. Så det gjorde jeg, det tager lidt tid, indtil min lange tykke pik går helt ind i hendes stramme og nu våde røvhul.

Jeg begynder at presse og når jeg fylder hendes røv, begynder jeg at banke den ind i hende til hun skriger. Efter at jeg har gjort det, siger hun, at hun ikke kan mere. Så hun hopper på mig og begynder at ride mig hårdt. Jeg støder hårdt i hende igen og skal næsten til at trække mig ud, men hun siger at jeg skal komme inde i hende, så jeg gjorde. Jeg tømmer mig helt igen og det drypper ud af hende. Det er så frækt. Jeg trækker mig helt ud og hun sutter min pik til den er helt ren. Hun tog mig med i brusebad og vaskede mig. Selvom jeg var fuld, tager min kone sig altid af mig. Efter jeg knepper hende i hendes røvhul, er hun mere attraktiv, og liderlig…