Du må IKKE misse disse!

Dit sexliv

Hav sikker sex med et kondom

Sætningen kan ikke gentages nok gange. Sikker sex er ikke kun praktisk sikkerhed, sikkerhed mod graviditet  og beskyttelse mod eventuelle sex – og kønssygdomme. Sikker sex er også sex, hvor du accepterer og lytter til dit eget følelsesliv. Simpelthen ikke går med til noget for andres skyld. Læs med i følgende artikel, hvis du vil læse mere om sikker sex, kondombrug samt latexfri kondomer.

Gør ikke noget du er blevet presset til

Det er altid helt forkert, hvis du kaster dig ud i noget seksuelt af andre grunde end egen ren lyst. Rigtig mange har seksuelle oplevelser på bagen, de måske fortryder, fordi det skete af forkerte årsager. Rigtig ofte handler det om at føle sig presset af sin partner. Det kan også være omgangskredsen, der ubevidst giver en et pres. Det sker på tværs af alle køn. Et pres til, at man skal begynde at have sex, ofte hvis vi snakker teenageårerne, eller at du som medlem en socialgruppe eller vennekreds skal dele de sammen lyster og erfaringer. Dele de samme holdninger til sex og moral også.

 

Det kan være svært at gå imod flokken på sådan et punkt. Vores personlige forhold til sex er enormt skrøbeligt og ofte privat. Livet er langt, så du kan altid prøve noget på et senere tidspunkt. Det er rigtig dumt at gå imod din mavefornemmelse, hvis du ikke føler dig klar til at indgå til noget intimt med en specifik person. Det gælder i alle livets sammenhænge, at det kommer ofte til at have større konsekvenser, når vi er gået imod vores mavefornemmelser.

Brug kondom

Husk at bruge kondom. Rigtig mange børn og unge får netop disse ord smidt i hovedet hjemmefra og i skolen til seksualundervisning. Det er i manges bevidst heldigvis, hvad konsekvenserne kan være ved ikke at bruge kondom. Bare lige for at remse de åbenlyse op, så kan udløsning uden et kondom føre til graviditet hos kvinden. Kropskroptakten, bakterie – og væske udvekslingen kan føre til smitte af sex – eller kønssygdomme. Og så giver brugen af kondom lige en ekstra sikkerhed. En snak om jeres forhold til det inden i starter ud i noget seksuelt vil helt sikkert gavne jeres forholdet imellem jer. Om det er baseret på kærlighed eller ren sex.

Latexfri kondomer holder

Når du skal have sex, kan du overveje at vælge latexfri kondomer. Det er både godt til dig, der ikke tåler latex, men stopper også allergi. Latexfri kondomer er tyndere end andre kondomtyper. Det gør, at mange synes nydelsen måske forstærkes, men kan også få nogle til at frygte kondomets sikkerhed. Det er dog en myte, at den er forværret. Kondomerne er robust fremstillet og lever eksempelvis op til EU’s krav i forhold til sexsikkerhed.

Sexlegetøj

Gør parforholdet mere spændende med lidt tilføjelser til soveværelset

Mangler der lidt spænding i jeres parforhold, så se med jer. Nogle gange kan hverdagens stress og jag få en negativ påvirkning på jeres parforhold. Hvornår og hvordan får i tid til hinanden, mens I har daglige pligter, børn og hus som skal passes? Det er ofte sexlivet som bliver nedprioriteret pga. manglende tid og lyst midt i alt stressen. Sexlivet er dog en vigtig del af et velfungerende parforhold.

(mere…)

Uncategorized

Vælg den helt rigtige seng for din krop

Sponsoreret

Når du skal vælge ny seng, bliver du mødt af et marked med rigtig mange muligheder. Der vil være senge af meget forskellig kvalitet, hvor du skal være meget kritisk over hvad du vælger. Der kan i værste fald være meget langt fra hvad din krop har brug for, til det du vælger. Hvad din krop har brug for er individuelt, og har indflydelse på hvilken type skum du skal vælge, og hvordan hårdheden skal være på din kommende seng. Derudover kigger vi også på prisen, og hvor stor indflydelse den har på det rigtige køb. 

Hvilken type skum bør du vælge?

Kommer det til typen af skum i madrassen, kan det have en enorm betydning på hvor stor en belastning din krop vil få ved at ligge på den. Du kan bl.a. få trykaflastende madrasser, hvor du synker mere ned, og forebygger kredsløbsproblemer og led og muskelsmerter. En type skum der understøtter denne funktion vil være memory-foam, der skubber sig langsommere på plads til normal form, og dermed støtter din krop. 

Du kan også finde latex, som er et mere elastisk skum, der har en fordel ved at ventilere godt. Det er dog en type skum der skubber igen, og dermed ikke har samme trykaflastende effekt. Latexmadrasser bliver oftest anbefalet til dig der har det varmt om natten, og har brug for mere åndbarhed. 

Køb en god seng for bedre søvn, ved at følge vores anbefaling, og vælg en madras der har den trykaflastende funktion, hvor vægtfordelingen bliver bedre, og dermed letter trykket på dine led og muskler. 

Hvordan skal hårdheden være?

Ud over at se på typen af skum, vil det også være relevant at købe en seng der har den helt rigtige hårdhed. Når du ligger på madrassen vil du gerne have, at rygraden ligger helt lige. Gør den ikke det, vil det betyde at din madras enten er for hård eller for blød. 

En måde du kan finde den helt rigtige madras vil være ved at få en ven til at se og mærke din ryg, for at se om du har brug for at få erstattet din madras. 

Derfor vil det også være umuligt at sige hvilken hårdhed lige netop din krop har brug for. Det vil være noget du skal mærke efter, prøve, og finde ud af selv. Det kan godt være lidt af en proces i sig selv, men din krop vil takke dig for det på den lange bane. 

Hvor meget betyder prisen?

Når du ser på prisen, kan den have en overraskende betydning. Alt efter hvilken situation du er i, vil en seng som oftest være et køb du kommer til at have i længere tid. Derfor kan det ofte betale sig at ofre lidt ekstra, for at få et produkt der passer til din krop. 

Det bedste du kan gøre, er at fastsætte et budget, og finde det bedst mulige produkt inden for de rammer du sætter. Du kan få meget dyre senge, hvor det går langt ud over hvad du har brug for, men du kan også finde senge der er billige, dårlige for din krop, og slidte efter et par år. Derfor kan det hurtigt give mening at bruge lidt ekstra tid, og finde den helt rigtige seng til dig.

Uncategorized

Få gnisten tilbage i dit parforhold

Sponsoreret

Romantiske dates

En måde I kan prøve at finde romantikken tilbage, kan være ved at tage på flere romantiske dates. Det vil gøre at I kommer lidt væk fra hverdagen, og kan nyde hinandens selskab i stedet. I kan glemme hverdagens tanker og udfordringer, og slappe helt af med hinanden, hvor i nyder et godt måltid mad.

I kan med fordel glemme økonomien for en stund, og tage et fint og eksklusivt sted hen, I normalt ikke ville gøre. Det kan gøre underværker nogle gange at glemme tallene på menukortet, og bare nyde en skøn oplevelse med din partner. 

Det kan også være mindst lige så romantisk at gå tilbage i tiden, og tage på date, der hvor det hele startede. Var jeres første date på en restaurant, kunne i tage på en ny date samme sted, og opleve minderne komme frem igen. Det kan være en helt fantastisk oplevelse.

Spice sexlivet op

Noget andet i kan forsøge, er at gøre noget mere ud af jeres sexliv. Her findes der mange forskellige metoder, hvor sexlegetøj til par helt sikkert kan være en god mulighed for jer. 

Det vil tillade jer at teste forskellige seksuelle præferencer og grænser, for en mere eksperimenterende tilgang til sex. En vigtig ting her er dog at være enige om hvordan det kommer til at forløbe, hvornår man møder hinandens grænser, og hvornår det er lækkert for jer begge. 

Her handler det I høj grad om kommunikation, hvor legetøj kan være med til at give ekstra nydelse for jer begge. Det handler om at gøre sex til en dejlig ting for jer begge. 

Tag på weekend getaways

Det kan også være en mulighed at tage på nogle weekend getaways, for at komme helt væk fra hverdagen, og dermed få tankerne over på noget helt andet. Det kan være en tur på diverse hoteller, hvor i vil kunne komme vidt omkring, og nyde hinandens selskab, uden at skulle tænke på andet end at nyde turen, og hinanden. 

En anden mulighed kan være wellness ophold, hvor I vil kunne hygge jer med spa, massage, eller saunaer, hvor i vil kunne få slappet helt af. En fordel ved en wellness tur er, at man kommer helt væk fra hverdagen både fysisk og psykisk, med et meget specifikt fokus på at komme helt ned i gear. Det kan være en utroligt befriende oplevelse for jer begge.En tredje mulighed kan være at tage på små rejser. Tager I hjemmefra fredag efter arbejde, vil der være mange muligheder for at komme rundt omkring, og få en masse impulsive oplevelser sammen. Det kan f.eks. være lille rejse til Paris, hvor I vil kunne ankomme fredag, nyde en hel dag lørdag i romantikkens by, og tage hjem igen søndag. På den måde kommer I helt væk, og kan opleve en masse sammen, uanset hvor I vælger at tage hen. 

Uncategorized

Sådan kan du som enlig kvinde få et bedre liv med mere selvtillid

Sponsoreret

Det er i dag mere og mere acceptabelt at leve som enlig kvinde, og der findes en masse forskellige kvinder, der bruger deres selvstændighed som en styrke i stedet for en svaghed, de ønsker empati for hos andre. 

Det er nemlig muligt at leve et skønt og succesfuldt liv som enlig kvinde, hvor du kan være selvstændig og have en masse power, som mange andre vil se op til. Hvis du lige nu går og har det lidt hårdt, kan du i denne artikel læse meget mere om, hvordan du kan booste din selvtillid i hverdagen og komme tættere på dine mange mål som kvinde. 

Gør noget ud af dit udseende 


For rigtig mange kvinder viser det sig at være sandt, at vi føler os, som vi ser ud. Det er svært for psyken at tro på, at vi har hele livet under kontrol, hvis vi på samme tidspunkt sidder i sofaen med en pose chips og et par sweatpants, vi ikke kan huske hvornår sidst blev vasket. 

Hvis vi derimod sørger for at gøre noget ud af os selv og hver dag står op for os selv og kommer i kontakt med vores højeste potentiale ved vores udseende, er det noget af det, der kommer til at sprede sig som en generel følelse i hele kroppen, der også gør det nemmere for dig at fokusere på at gøre noget ved alle dine andre mål og som giver dig et ekstra boost af selvtillid i det daglige. 

Hvis du har nogle problemer med dit udseende, og du godt kunne tænke dig at lave om på forskellige ting ved enten den måde, du ser ud på, eller hvis du simpelthen bare godt kunne tænke dig at få nogle professionelle behandlinger, der kan hjælpe på din hud og på dens elasticitet og glød, kan vi anbefale dig at kigge hos Cerix.dk, der tilbyder både ansigtsbehandlinger, der giver en imponerende effekt, eller kosmetiske behandlinger, der kan hjælpe dig med nogle af dine problemområder. 

Sørg for at stresse af og lade kroppen få en pause

Derudover er det vigtigt, at du sørger for at give kroppen et pusterum dagligt og ikke er alt for hård ved dig selv. Det er bevist, at vi lever sundere og længere, når vi sørger for ikke altid at være plaget af stress og samtidig får rørt os og givet signal til at lade kroppen afstresse. 

Der er mange måder, du kan stresse af på i det daglige. Rigtig mange kvinder er glade for at dyrke motion, og hvad end du er mest til yoga eller en løbetur, er det en god idé at komme af sted dagligt, så du får bevæget kroppen. Samtidig er en god metode også at sørge for at få en god orgasme. Når vi gør det, slapper kroppen helt af, og vi frigiver en masse stresshormoner. Hertil kan du enten bruge din fantasi eller få hjælp af dildoer – det er helt op til dig, hvad du er mest til. 

Uncategorized

Sådan møder du din næste partner

Rigtig mange single mennesker kommer til et punkt i deres liv, hvor de har lyst til at møde en ny partner. I dag har du mulighed for at møde nye mennesker på mange forskellige måder. Det vigtigste er, at du er åben og sætter tid af til at komme på dates.

Mød nye mennesker med online dating

Internettet kan bruges til utrolig mange ting. Blandt andet er det her, at du kan læse nyheder og tjekke hvor mange penge, du har på din bankkonto. Desuden er det på nettet, at du har mulighed for at udforske den online dating verden. 

Online dating er i rigtig mange henseende både åbent og befriende. Det kan nemlig være lettere at være ærlig omkring personlige præferencer, når man dater online, end når man møder hinanden i virkeligheden. På nettet kan du blandt andet udforske sexdating samt BDSM.

Find det rigtige forum

Når du dater online, kan det godt betale sig at bruge noget tid på at finde det rigtige forum. Det gælder dels at finde den rigtige datingside men også at finde den rette underside. Ofte er der nemlig undersider, som henvender sig til folk, der gerne vil på en helt bestemt form for dating. Dette kan blandt andet være cougar dating eller kristen dating. 

Desuden bør du undersøge hvilken datingside, der er den rette for dig. Der findes nemlig sider på nettet, der især henvender sig til folk over en vis alder eller til folk med bestemte typer af jobs. Således har du gode chancer for at møde en ligesindet. 

Tag til et single-arrangement!

Er du ikke så meget til online dating, er der naturligvis også mange muligheder for at møde en partner i virkeligheden. Dette kan du blandt andet gøre ved at tage til et arrangement for singler. Begynder du at undersøge kulturtilbud, vil du sikkert lægge mærke til, at der er flere af disse, end man lige skulle tro. 

Du kan blandt andet komme til singleaftner, hvor der er lagt op til en hyggelig middag. Netop fordi alle til arrangementet er åbne over for at møde en partner, vil du sandsynligvis falde i snak med nogle rigtig søde personer.

Planlæg en date med venners venner

Hvis du er en af de eneste singler i venneflokken, er dine venner garanteret også interesserede i, at du skal finde en partner. Selvom det virker en anelse grænseoverskridende, kan det derfor være sjovt at bede dine venner om at planlægge en date. 

Sandsynligvis kender dine venner flere singlepersoner. Da dine venner kender dig godt, har de gode muligheder for at sende dig på date med en person, som du vil passe godt sammen med. Dine venner vil med garanti synes, at det er sjovt at lege Kirsten Giftekniv!

Sexlegetøj

Sex legetøj til kvinder

Sponsoreret indhold

Der er rigtig mange kvinder, som bruger sexlegetøj. Men det er ikke noget, som bliver snakket så meget om, i venindegrupperne. Det kan derfor godt være svært, at vide hvad man skal købe og gå efter. Men her kan du læse om noget af det sexlegetøj, som allerflest kvinder har glæde af. (mere…)

Dit sexliv

Hvad er erotik egentlig?

Erotik kan være mange ting. Det behøver ikke kun være noget, der ligger i forlængelse af det pornografiske, som man måske kunne tro. Der findes mange erotiske oplevelser, som ikke nødvendigvis behøver føre til den seksuelle agt mellem mand og kvinde. (mere…)

Sexlegetøj

Sexlegetøj kan pifte sexlivet op – men har du svært at finde penge til det?

Sponsoreret indhold

Der skal ikke være nogen tvivl om, at erotisk legetøj kan sætte bedre gang i ethvert sexliv. Hvis du og din partner føler, at I er ved at miste gnisten og det hele er ved at blive en kende trivielt i soveværelset, så er det oplagt, at I sammen finder noget sexlegetøj, I kan benytte jer af. Det er dog vigtigt at huske på, at begge parter skal være indstillet på det.

Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, så er det en god idé, at du tager en snak med din partner. Som der også er givet udtryk for herover, så er det vigtigt, at det er noget, der er blevet snakket om, og at der er tale om et valg, I har truffet sammen. Hvis det kommer som en overraskelse, så er det ikke sikkert, at din partner ser det som positivt.

Ovenstående er dog ikke noget, der ændrer på, at der er rigtig mange danskere, der har haft stor succes med at pifte deres sexliv op med hjælp fra erotisk legetøj. Det er meget forskelligt hvad folk er til, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det generelt set er muligt at finde noget, der passer til alle og enhver, uanset deres præferencer.

Føler du ikke, at økonomien tilllader det?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du kan finde sexlegetøj i mange prisklasser. Det betyder, at det ikke er alle, der føler, at det er noget, deres økonomi tillader. Er det også noget, du oplever, så bør der ikke være nogen tvivl om, at der er løsninger til dette. En oplagt løsning er f.eks. at finde et mindre lån, der kan bruges til at betale for legetøjet.

Der findes et væld af låneudbydere på det danske marked. Derfor findes der selvfølgelig også udbydere, hvor du kan få lov til at låne penge til samtlige formål – alt lige fra køb af erotisk legetøj til betaling af en uforudset regning. Hvis du selv har planer om, at skulle købe sexlegetøj, men har du svært ved at finde pengene, så find et godt lån hos Ekonomi.

Hvordan finder man det rette sexlegetøj?

Hvis du og din partner har besluttet jer for, at I ønsker at give jer i kast med eksperimentere med sexlegetøj, så er det vigtigt, at I sørger for at finde det rette. Det skal være noget, der falder i begge parters smag, da det ellers kan risikere at have modsatte effekt end den, der ønskes. Derfor handler det naturligvis også om at vælge med største omhu.

Den bedste måde at finde frem til det sexlegetøj, der er bedst til din partner og dig er, at tage en snak om det. Find ud af, hvad I har af præferencer og hvilke behov, I ønsker tilfredsstillet. Har i først haft en god snak om det, så bliver det også markant nemmere at finde det rette sexlegetøj, der igen kan være med til at sætte gang i livet i soveværelset.