Sexhistorier

En filmaften med hustruen

Jeg tog min hustru med på filmaften i biografen, fordi vi ikke har været ude siden vi fik børn. Heldigvis har vores forældre ikke travlt, så de ser efter børnene for os.

Jeg føler stadig kærligheden for min kone som den første gang jeg så hende. Stadig så sexet og smukt. Vi sad på bagerste række i biografen og der er ikke mange folk derinde. Så jeg og min kone fjoller lidt rundt og bliver frække. Det føles helt som om vi er unge igen. Vi kysser, jeg tager fat i hendes bryster og hendes røv. Hun rører min pik og trække den om mod hendes røv og hun sætter sig op på mit skød.

Hun smiler, hun sætter sig ned og giver mig et blowjob – lige i biografen – men jeg er med på den. Det er alt for frækt, forbudt og lækkert til at sige stop. Og hun gør det dejligt vådt og lækkert. Kan næsten mærke jeg kan komme i hendes mund nu. Hun sætter sig op på mig og heldigvis har hun en kort og stram nederdel på uden trusser. Hun glider ned over min pik ind og begynder at ride mig. Hun stønner, men gør det lavt. Hun har lyst til at skrige og stønne højt, men kan ikke her i biografen. Hun rider mig, indtil jeg er langt inde i hende. Vi har den bedste aften nogensinde og det føles som om vi er helt unge igen.

Vi gik hjemad uden børn, så vi beslutter at have sex igen. Hun gjorde mig hurtigt liderlig igen, jeg bærer min kone ind i huset. Sæt hende ned på sofaen. Tager tøjet af hende og går ned på hende. Jeg slikker hendes fisse og lidt ned i røven også. Hun elsker det. Hendes fisse smager så godt. Jeg suger på den og bidder den. Hun stønner rigtigt højt. Jeg stikker min pik ind i hende, begynder at pumpe hende hårdt, hendes talje begynder laver en hel bue. Jeg drejer hende rundt og banker den ind bagfra. Når jeg er ved at komme, vender hun sig om og sutter på min pik til den går i munden på hende, så spermen rende ud på hver side af pikken, ud af hendes mund og den drypper ned på hendes store dejlige faste bryster…