Sexhistorier

En fræk stedsøster

Jeg kom hjem fra arbejde. Træt og sulten men der var ingen mad. Jeg gik ned til mit værelse og så min søsters søster liggende på min seng og græde!

Jeg spørger hende hvorfor hun er på mit værelse, og hun græder endnu mere. Hendes mand var hende utro. Jeg fortalte hende, at hun ikke skulle bruge mere tid på ham. Du er dejlig og sexet! Jeg går hen til hende og tørre hendes tårer og jeg bemærker, hvor sexet hun er og hendes bryster var dejligt store. Hendes røv var stor og rund. Hun havde en stram nederdel på. Jeg fortalte jeg straks ville komme tilbage da jeg lige skulle vaske mig! Jeg gik ind på badeværelse og hun stirrede på mig! Jeg lukker døren og går i bad. Jeg kom ud igen, godt våd selvfølgelig, der var mit skridt så, helt blottet. Stående der gråt så jeg krammer hende og glemmer jeg var nøgen.

Hun krammer mig så tæt, at min pik gnider imod hende! Hun lugter så godt, jeg kysser hende på hendes kind. Hun stod der og smilede og jeg sagde undskyld til hende! Ingen grund til at sige undskyld siger hun. Vi sidder på min seng mens jeg er nøgen og læner mig over og hun begynder at kysse mig, min pik bliver hård og hun tager den i hånden og begynder at rykke i den. Hun var fantastisk, når hun gav mig mund og suttede. Jeg spredte benene og begynde at slikke hende. Hun stønner og bad om mere og mere. Tager min pik, stikker den ind, indtil hun ryster! Hun rider mig, indtil jeg kommer dybt inde i hende. Hun tager min pik ud og slikker den, indtil den er helt ren. Hun er mere rolig nu og glad.

Næste dag gjorde vi det igen…