Dit sexliv

God sex forhøjer livskvaliteten

Man finder sex nærmest uanset, hvor man vender øjet hen. På fjernsynet, i reklamerne og på den måde, man fører sig frem i livet og på arbejdspladsen. Dog er der utrolig mange, der ikke kan få deres sexliv til at fungere. Dette kan virke utrolig frustrerende, særligt når det tydeligvis er så stor del af vores hverdag. De fleste vil også på den ene eller anden opsøge sex, fordi det er et basalt behov, der skal opfyldes, men også fordi det er rart at komme tæt på et andet menneske på denne helt særlige måde.

Da det er noget, der fyldet meget hos de fleste, kan det også have stor betydning for ens livskvalitet, hvis dette ikke spiller. Det gælder uanset, om man har en fast partner eller finder en ny hver aften. Der er stor forskel i, hvad man fortrækker, og hvis man ønsker et sundt og godt sexliv, skal man først og fremmest finde ud af, hvad man leder efter. Dog kan det selv, når man har fastslået, hvad man drømmer om, være svært at finde dette, men i høj grad også at få det til at fungere. Udover, at man selvfølgelig selv skal føle sig tryg og godt tilpas, så skal der altså to til en tango, og man er derfor også nødt til at have en partner med samme ønsker og behov, hvis man skal ende med god og romantisk sex.

Tal om sex

Sex er en utrolig dobbeltsidet ting. På den ene side bliver man mødt af sex hver eneste dag på implicit og eksplicit, men på den anden side er det fortsat også et lidt tabubelagt emne. Derfor kan det være svært at tage en snak med sin partner, hvis man ikke synes, at det fungerer. Dog kan dette netop være vejen til at blive tilfreds med sit sexliv igen. Forsøg at bryd tabuet og snak om det.

Prøv nye ting med dig selv og din partner

Hvis man har været i et forhold mange år i streg, vil mange opleve, at man ender i nogle mønstre, hvor man gør det samme gang på gang. Det kan være svært at bryde ud af disse mønstre, fordi det netop bliver en vane. Dog er det her, hvor sex lynhurtigt bliver kedeligt og uromantisk, og derfor er det altså vigtigt, at man forsøger at komme udover sin komfortable zone, så man kan give lidt liv til forholdet igen, de fleste vil blive overraskede.