Sexlegetøj

Gør parforholdet mere spændende med lidt tilføjelser til soveværelset

Mangler der lidt spænding i jeres parforhold, så se med jer. Nogle gange kan hverdagens stress og jag få en negativ påvirkning på jeres parforhold. Hvornår og hvordan får i tid til hinanden, mens I har daglige pligter, børn og hus som skal passes? Det er ofte sexlivet som bliver nedprioriteret pga. manglende tid og lyst midt i alt stressen. Sexlivet er dog en vigtig del af et velfungerende parforhold.

Få gnisten tilbage trods hverdagslivet

Først og fremmest er det vigtigt, at I prioriterer hinanden på trods af alle hverdagspligterne. Prioriterer I ikke hinanden, vil det med garanti bare blive svære og svære at finde nærheden frem med tiden. Den fysiske kontakt og det intime man har sammen, når man er under lagnerne, giver stort velvære og selvtillid til jer. Find en måde hvorpå i sammen kan få gnisten tilbage. I kan eventuel spørge børnenes bedsteforældre, om de vil passe børnene en nat i ugen, så I kan øve jer i at finde tid til hinanden igen.

Gør det mere spændende i sengen

Udover at prioritere tiden til hinanden, så kan I også gøre noget for, at det bliver mere spændende, når i er under lagnerne. I kan med fordel købe sexlegetøj, så det kan blive mere spændende, pirrende og frækt at være under lagnerne – køb sexlegetøj her. Der findes så mange muligheder for jer som par. Overvej f.eks. at købe det frække trouth or dare spil, hvor i bliver præsenteret for 69 udfordrende spørgsmål til hinanden. Spillet vil med sikkerhed være med til at bringe jer tættere på hinanden. En anden mulighed for jer, at købe spillet Skrab & knald, hvor I bliver stillet for ugentlige opgaver i form af nye stillinger eller udfordringer. I kan selvfølgelig også med fordel købe de mere almindelige sexlegetøj såsom dildoer, vibratorer, håndjern og penisringe.

Gør gerne noget særligt ud af jer selv

Noget som i den grad kan pirre sanserne, er hvis i gør noget særligt ud af jer selv på de dage, hvor I ved, at der er tid til at hygge jer lidt. Noget kvinden i forholdet med fordel kan vælge, er at iføre sig noget frækt lingeri. Der findes et stort udvalg af frækt og lækkert lingeri på Private Plays hjemmeside, såsom catsuits, lingerisæt, trusser, g-strenge, bundløse og plus size lingeri. Mulighederne er mange for, at du som kvinde kan tage dig godt ud i sengen.