Dit sexliv

Lær dig selv at kende for at opnå god sex

Der er ingen tvivl om, at sex er dejligt, særligt hvis man gør det med en helt speciel person, som man er særligt glad for eller tænder meget på. Det er en skøn måde at nærme sig et andet menneske på en sådan måde, at tosomheden i et øjeblik bliver til en ensomhed. De fleste finder denne sammensmeltning som det mest centrale, når man snakker sex. Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er vigtigt, at man føler sig knyttet til den person, som man er sammen med, men det er samtidig også vigtigt, at man føler, at ens behov bliver tilfredsstillet.

Desværre oplever mange, særligt kvinder, at de ikke bliver fuldt tilfredsstillet under sex. Dette vises eksempelvis i, at mange kvinder aldrig har fået en orgasme. Dette gælder selv for kvinder, der har haft en fast partner i flere år, som de er meget glade for. For mange handler det om, at man egentlig ikke rigtig ved, hvad man vil have. Man kan have tendens til at ligge og vente på, at der skal komme en partner på et tidspunkt, der kan vise en, hvordan tingene skal gøres. Desværre sker dette meget sjældent. For de flestes vedkommende handler det om, at man er nødt til at lære sig selv at kende, før man kan vise andre, hvordan tingene skal gøres. Derfor må man altså prøve sig lidt frem på sig selv, før man kan regne med at få god sex med en partner.

Prøv dig frem med din partner

Det er helt sikkert, at det er fordelagtigt, hvis man bliver tilpas med sin egen krop inden, at man begynder at have sex med andre. Dog kan det også være, at man er så heldig at have en god partner, som man føler sig tryg og sikker med. Er dette tilfældet, kan man passende prøve sig frem i fællesskab. Dog kræver dette, at man kan snakke om de her ting, og tør fortælle hinanden, hvis noget ikke fungerer.

Øvelse gør mester

Selvom man begynder at snakke om det, og selvom man begynder at øve sig på sig selv, kan man ikke regne med, at det bare fungerer fra begyndelsen af. Derfor er man altså nødt til at give det god tid, og som det er med alle andre ting i livet, så gør øvelse mester, og man skal bare blive ved med at forsøge.