Sexlegetøj

Sex legetøj til kvinder

Rate this post

Sponsoreret indhold

Der er rigtig mange kvinder, som bruger sexlegetøj. Men det er ikke noget, som bliver snakket så meget om, i venindegrupperne. Det kan derfor godt være svært, at vide hvad man skal købe og gå efter. Men her kan du læse om noget af det sexlegetøj, som allerflest kvinder har glæde af.

Et fjernbetjent vibrator æg

Med et fjernbetjener æg, det kan vibrere, kan din partner tage kontrollen. Han vil kunne bestemme, hvornår der skal skrues op og ved, for din nydelse. En af fordelene ved dette er, at man både kan lege med ægget derhjemme, og når man er ude. Det kan også bruges, når man er alene, da de fleste æg også har en knap på selve produktet. Inde på hjemmesiden Eroti, kan du sammenligne priser, og se udvalget af sexshops, som forhandler produkter som dette. Mange bruger ægger til, at lave forspil, og sætte stemningen når de er ude i offentligheden. Det er nemlig en sjov, og diskret måde, at tænde hinanden på. Man mænd bliver også opstemt af, at de har kontrollen over kvindens nydelse.

Alle kvinder bør have en dildo

Hvis ikke man som kvinde, allerede har en dildo, bør man få det. Dildoer er nemlig gode for alle typer kvinder, lige meget om man er single, eller i parforhold. Man kan nemlig både bruge dildoen til, at udforske sig selv, og til at give intensive orgasmer når man er alene. Men der er også rigtig mange par, som nyder, at bruge dildoen i soveværelset. Mænd bliver nemlig nemt tændt, når kvinder begynder, at lege og udforske sig selv. Den kan også bruges til, at manden kan styre dildoen, og føler en form for kontrol. Man kan med fordel vælge, at investere i en dildo med vibrator, da det øget nydelsen for kvinden. Derudover er der også mange kvinder, som sværger til en rabbit vibrator. Dette betyder, at dildoen har en lille tange ud, som kan hjælpe til, at stimulere klitoris.

Klitorisstimulator

Et nyt legetøj i sengen, som først for nyligt er kommet frem, er en klitorisstimulator. Denne hjælper en til, at stimulere ens klitoris. Man sætter nemlig en lille tut, ned over ens klitoris. Den suger sig så let fast, til klitoris. Samtidig har det omkringsiddende hoved, en masse vibrationer i sig. Dette betyder, at man vil kunne stimulere, sin klitoris ekstremt meget. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for, at købe et produkt med mange ’hastigheder’. Især hvis man er sensitiv, vil den nemlig kunne være, næsten lidt for effektiv, hvis ikke man kan regulere hastighederne selv.

Hvis man er til anal

Hvis man godt kan lide, at blive stimuleret analt, kan man investere i en butt plug. Denne kommer i flere størrelse, og det er vigtigt, at man vælger den rigtige. Man vil ellers ende med, at kunne gøre mere skade end gavn. Men en butt plug, hjælper til, at man kan få endnu mere nydelse. Produktet er også godt, hvis man ikke er sikker på, om analsex er noget for en. Man vil nemlig her, kunne gå langsomt til værks. Man vil derudover også, kunne forbedrede sig bedre på, hvis man gerne vil have analsex.